Enchanted Object – Digital Coaching App

Project II – Digital Coaching App

Voor de module Project II uit het 2de naar NMCT te Howest hebben we een opdracht gekregen om een bestaande Desktop applicatie mobiel te maken. De applicatie draait op een vaste computer in de Sportinnovatiecampus te Brugge, een andere afdeling van Howest.

De klant zou graag hebben dat de sport coaches de IP-Camera’s die in de sportzaal omhoog hangen te kunnen bedienen via een tablet.
Hij wil de camera’s kunnen instellen op een bepaalde plaats, en wanneer hij op “record” drukt moet het beeld opgenomen worden. Die opgeslagen beelden wilt hij achteraf op zijn tablet te zien krijgen. Een mogelijke uitbreiding zou zijn dat de coach op de tablet ook annotaties kan toevoegen om meer feedback te geven aan de sporters.

Zelf kijken we hier erg naar uit, omdat het de eerste keer is dat we in een team van 4 zullen samenwerken aan 1 project. Ieder teamlid zal zijn eigen kwaliteiten uit de kast kunnen halen in een uniek project. Het is fantastisch dat het een project zal worden dat effectief zal gebruikt worden door de docenten / coaches in de SIC in Brugge.

Momenteel zien we de technische uitwerking ervan als volgt:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *